Events

Come and join us on our next event!

Saturday, March 24th, 2018 at 10:00am
Mantra JógastúdióMargit körút 31-33, 25-ös kapucsengő
Budapest, 1027
Get Directions
Egy ideje áhítozol arra, hogy valaki felemeljen? Hogy belefeledkezhess a játékba és közben létrehozz valamit másokkal?

Gyakran tartasz meg másokat, de jól esne, ha most téged tartanának vagy ringatnának meg? Gyere el 150 perces workshopunkra a Mantra Jógastúdióba, ahol biztonságos környezetben, képesített oktatóval kóstolhatsz bele az akrojógába!

Az akrojóga ötvözi a jóga, a gyógyító terápiák - mint a thai jóga masszázs - és az akrobatika elemeit, fokozza az emberek közötti kommunikáció képességét és a bizalmat, emellett növeli az állóképességet és a belső erőt.

A két és fél órás workshop során számíthatsz játékokra, bizalomépítő feladatokra, alapvető akrojóga ászanákra, még több játékra 🙂 , és levezetésként terápiás mozdulatokra, masszázsra.

Előzetes tapasztalat és partner nem feltétel! Főként hármas csoportokban dolgozunk, mindenki kipróbálhatja magát a base, flyer és spotter szerepében. Cipő, zokni nem szükséges, a nyitottság hasznos!

Kezdő és újrakezdő gyakorlókat is szeretettel várunk.


IDŐPONT: 2018. március 24. 10-12:30 (kérünk, érkezz legalább 10 perccel a kezdés előtt)

DÍJ: 4000 Ft vagy ha hozol magaddal egy partnert, 7400 Ft kettőtök számára

REGISZTRÁCIÓ:
Kérünk, jelentkezz Gyöngyinél a hello@mantrajoga.hu email címen. A helyek száma korlátozott, helyedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod március 20-ig. A workshop legalább 6 fő jelentkezésével indul el.

Az oktatóról:
Farkas Eszter az AcroYoga Montreal által képesített oktató, az elevenjoga akro-duó tagja. Az elevenjoga mottója, hogy a repülés varázsa segítségével a bizalom újra tanulható. Elkötelezettek a gyakorlás és a kreatív játék mellett.